tirsdag 24. april 2012

Redesign i alle varianter

Da var det på tide med et nytt redesign-innlegg fra vårdagsuka. Når en først titter inn i gangen på skolen ser en en haug med fargeglade dører i alle regnbuens farger (malt etter fargekoden trinnet har fått til vårdagen). I gangene kryr det av glade og unger som bobler over av kreativitet. Jeg spurte elevene før de gikk hjem i dag om de hadde hatt det kjekt. Et rungende "ja" kom i retur. Det er en glede å se hva elevene klarer å produsere. Jeg ligger for det meste med knærne på en pute, snuser inn malingslukt og hjelper kidsa på hele trinnet med maling og decoupage. Men en skal ikke glemme alt det andre 8åringene har laget disse dagene. Her kommer et lite innblikk:
Man skal ikke kjimse av kaffeposer. Jeg har faktisk sett mange fargeglade nett laget av akkurat det. Det er nok litt for krevende for våre søte små, men hva med en matpakkekaffepose? Det er enkelt å sy, da det ikke rakner og kan åpnes/lukkes med en borrelås.
Eller hva med en lommebok laget av melkekartong? Disse mangler trykknapper, men det skal på plass før vi er ferdige. Lignende oppskrift fant jeg her.
Sist, men ikke minst. Hva med en ny blyantholder eller en potteskjuler? Her har elevene brukt kreativiteten sin på fantastiske måter. Vi hadde på forhånd samlet inn stoffrester, knapper og div. bånd. Resten var opp til elevene. Fantastisk flotte, ikke sant?

4 kommentarer:

 1. Jeg er imponert! Her var det mange kreative løsninger. :) Så moro med de kaffeposene og melkekartongene som er blitt til små vesker. Flott også med hermetikkboksene dere har dekorert. Kan jo brukes til det beste. :))

  SvarSlett
 2. Så stilig!! masse fint som er blitt laget! og så kreativt!

  SvarSlett
 3. Så bra med redesign på skolen!!
  Klem :O)

  SvarSlett
 4. Så spennende prosjekt - dette setter virkelig kreativiteten og skaperevnen i gang :) FLOTT!

  Masse flott å se - og strikka-puffene er bare nydeligw!

  Tusen takk for kos hilsen, gull verdt :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett