søndag 18. mars 2012

Bryllupskake og gifteringer

Det er ikke å legge skjul på at denne frøkna er i bryllupsmodus. Vi har lenge sett etter gifteringer. Men alle butikkene vi var i skulle over 12000kr for 5mm gullring med buet innside og utside. I forrige uke var vi innom Arte gullsmed i Strandgata i Bergen. Her var den perfekte ringen! Behagelig å ha på og fin å se til - akkurat slik vi ville ha den, og ikke minst god service. Vi bestemte oss for å slå til og ble meget overrasket! Vi trodde prisen som sto var for en ring, men det var visst for to = halve prisen ifh de andre butikkene. Hurra! Så i går la vi inn bestilling. Og det å se gifteringen på mannen gjorde at alt ble mye mer virkelig. Tenk, vi skal gifte oss:)

Men over til dagens innlegg..hvilken bryllupskake skal vi ha? Ei venninne sendte meg et bilde over en fantastisk bryllupskake. Den var bare kjempelekker!! Noen som melder seg til å lage marsipankake til bryllupet? :)
(designkaker.no)
 (kakemomsen.blogspot.com)

Jeg kunne godt tenkt meg å ha en av disse kakene, men dersom jeg skal spise av bryllupskaka, så skal det ikke være marsipan. Vi er så heldige at ei venninne til mor skal lage bryllupskaka vår - hun har fått kjøpt en eller annen "smeltesjokolade" i utlandet som hun kan legge som et lokk over kaka. Perfekt! Men hvordan vår kake ser ut er det ingen som får se før dagen er kommet..tihi.. :)

2 kommentarer:

  1. Skjønner godt at du gleder deg! Det er en stor dag. :) Så herlige kaker du har funnet fram til!

    SvarSlett
  2. Så lekre kaker!! Ja, det er mange viktige avgjørelser å ta i forkant av et bryllup, kjempespennende :)
    God onsdagskveld! Klem

    SvarSlett