lørdag 28. mai 2011

Bryllupsgavetips

Jeg har kommet over en kjærlighetskalender. (her) Kalenderen skal åpnes en dag i uka, en dag i måneden eller når det måtte passe. Hver "luke" inneholder to hjertesjokolader og en "oppgave" en skal gjøre sammen. Et ganske genialt konsept! Kalenderen tar utgangspunkt i de fem kjærlighetsspråkene fra boka kjærlighetens fem språk: kommunikasjon, fysisk berøring, gaver, tid for hverandre og anerkjennende ord. 
Jeg, den andre forloveren og bruden selv har lest boka, vi fant derfor ut at dette var en perfekt gave. Selv om kalenderen er genial, bestemte vi oss likevel for å lage en selv, med helt spesielle oppgaver - altså en litt mer personlig variant. 
 Hver "luke" er pakket inn i cellofan sammen med en liten sammenrullet lapp.
I dag er det den store dagen. Jeg tror det kommer til å bli en uforglemmelig aften! Med tanke på at bryllupsfesten skal være ute på gården til brudgommen, vil det være prikken over i'en dersom været viser seg fra sin aller beste side.
Damdamdamdaaam...This is the day of romance

3 kommentarer:

 1. Håper det ble et koselig bryllup og flott feiring!

  Sååå kos med kjærlighetskalender.. Romantisk og suuuper gave :)

  Ha en skjønn kveld!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. Wow, for en genial ide. Skal i ett par bryllup, og det var jo en super gave. Takk for tips.
  :) Susanne

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk for hyggelige kommentarer hos meg :) Besøkte deg jo her om dagen, og lo godt av "vaffel-søm" historien din :) Koselig og inspirerende blogg du har :)

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett